تبلیغات
گزیده اخبار علمی - مجله علمی - انگور و كشمش حافظه از دست رفته را برمی گردانند
گزیده اخبار علمی - مجله علمی
در راستای بالا بردن سطح علمی مطالب جالب علمی و روز دنیا را برای شما ارایه می دهیم

مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدانها به بازگشت حافظه از دست رفته كمك می‌كنند و برای بازیابی تعادل و هماهنگی حركتی در سالمندان مفید است.



 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: مصرف آلو، انگور، كشمش، گوجه‌فرنگی، اسفناج،سیر، تربچه و كلم به بازگشت حافظه از دست رفته كمك می‌كند.

احمدرضا درستی مطلق افزود: مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدانها به بازگشت حافظه از دست رفته كمك می‌كنند و برای بازیابی تعادل و هماهنگی حركتی در سالمندان مفید است.

وی گفت: از مواد غذایی حاوی آنتی‌اكسیدان می‌توان به آلو، انگور (انگور سیاه) و كشمش، آلبالو، ذغال اخته، اسفناج، سیر، تربچه، كلم (پخته)، گوجه‌فرنگی، انواع توت (سیاه، توت‌فرنگی، تمشك) اشاره كرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران افزود: مطالعات نشان داده است كه عصاره 5 نوع میوه و سبزی شامل سیب‌زمینی، پرتقال، سیب،‌ تربچه به ویژه گل كلم حاوی ماده‌ای به نام گلوكوسلات هستند كه تاثیر آن مشابه داروهای درمان آلزایمر است.

درستی گفت: بیشتر داروهای درمان آلزایمر نقش بازدارندگی آنزیم استیل كولین استراز را دارند كه عامل تجزیه پیام رسان عصبی استیل‌كولین است.

وی اضافه كرد: مصرف مرتب كلم (ترجیحاً پخته باشد) از كاهش میزان استیل كولین در دستگاه عصبی مجازی جلوگیری می‌كند.
 


طبقه بندی: تغذیه، 
برچسب ها: انگور، خواص انگور، كشمش، خواص کشمش، تقویت حافظه، بازگشت حافظه از دست رفته،
ارسال توسط پیمان کوره پز
آخرین مطالب

قالب وبلاگ