تبلیغات
گزیده اخبار علمی - مجله علمی - 5 نوع غذایی که متخصص تغذیه شما نمی‌خورد
گزیده اخبار علمی - مجله علمی
در راستای بالا بردن سطح علمی مطالب جالب علمی و روز دنیا را برای شما ارایه می دهیم

مرتبه
تاریخ : شنبه 14 مرداد 1391
جالب است بدانید متخصصان تغذیه خود 5 گروه از مواد غذایی را هرگز مصرف نمی‌کنند. در اینجا به این 5 گروه و دلایل عدم مصرف آنها اشاره می‌کنیم.


اگر کسی بتواند به شما توصیه‌هایی در رابطه با مصرف مواد غذایی سالم بکند، بدون شک یک متخصص تغذیه است.
گوشت‌های صنعتی ژامبون‌، هات‌داگ، سوسیس و کالباس عمدتا جایگاهی در سبد غذایی متخصصان تغذیه ندارند. دلیل آن هم این است که این گوشت‌ها حاوی نیترات و مقدار فراوانی نگهدارنده‌اند.
تحقیق‌های اخیر دانشکده سلامت عمومی دانشگاه هاروارد نشان داده است مصرف این نوع گوشت‌های صنعتی می‌تواند احتمال ابتلا به ناراحتی‌های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 را افزایش دهد. اگر می‌خواهید پروتئین مورد نیاز بدنتان را تامین کنید، بهترین راه‌حل مصرف گوشت‌های تازه، ماست، تخم‌مرغ، حبوبات و مغزها و در کنار آن سبزی‌های تازه است. مارگارین به گفته متخصصان کلینیک مایو، برخی مارگارین‌ها می‌توانند مضرتر از کره باشند.


زیرا در روند هیدروژناسیون چربی‌های ترانس تولید می‌شود. بهترین کار این است که به جای مصرف مارگارین، بدون افراط کرده مصرف کنید و در آشپزی نیز جایگزین آن روغن زیتون و کانولا را بگنجانید. شیرینی و بیسکوییت‌های دستفروش‌ها متخصصان تغذیه مخالف مصرف شیرینی‌ها و دسرها نیستند. آنها تنها گوشزد می‌کنند که در این میان افراط نکنید و در ضمن حین خرید یا از شیرینی‌فروشی‌های معتبر خرید کنید یا این نوع از مواد غذایی را در خانه تهیه کنید. انواعی که توسط دستفروش‌ها تهیه و در کنار خیابان عرضه می‌شود پر از شکر بوده و حتی نوع روغن و شکر مصرفی آنها مشخص نیست و در ضمن معلوم نمی‌شود برای دادن رنگ به آن از چه نوع مواد شیمیایی استفاده شده است. محصول‌های کم‌چرب یا بدون چربی متخصصان تغذیه معمولا نگاه مثبتی به محصول‌های کم‌چرب یا بدون چربی ندارند. این موضوع در مورد محصول‌های بدون قند با شیرین‌کننده‌های مصنوعی هم صدق می‌کند. سالم غذا خوردن به معنی حذف چربی از مواد غذایی نیست.

چربی هم برای سلامت ما مورد نیازند. می‌توان به جای چربی‌های مضر، چربی‌های مفید مانند روغن زیتون و روغن گردو و بادام را به اندازه مصرف کرد.

رنگ‌دهنده‌های مصنوعی متخصصان تغذیه نه تنها نگاه مثبتی به شیرین‌کننده‌های مصنوعی ندارند بلکه نسبت به هر ماده غذایی در آن از رنگ‌دهنده‌های مصنوعی استفاده شده هم بدگمانند. متخصصان با کمی هله و هوله‌خوری موافق‌اند حتی متخصصان تغذیه هم هرازگاهی تکه‌ای پیتزا می‌خورند. آرام خوردن، خوب جویدن و لذت بردن از هر لقمه غذا شعار اصلی تمامی آنها است.

تنها تفاوتی که آنها در مصرف مواد غذایی قایلند این است که سعی می‌کنند تا حد ممکن مواد غذایی طبیعی را جایگزین مواد مصنوعی و صنعتی کنند.




طبقه بندی: تغذیه، 
برچسب ها: گوشت‌های صنعتی ژامبون‌، هات‌داگ، سوسیس و کالباس، مضرات گوشت های صنعتی، مضرات هات داگ، مضرات سوسیس، مواد نگهدارنده،
ارسال توسط پیمان کوره پز
آخرین مطالب

قالب وبلاگ