تبلیغات
گزیده اخبار علمی - مجله علمی - مصرف آناناس از لخته شدن خون جلوگیری می کند
گزیده اخبار علمی - مجله علمی
در راستای بالا بردن سطح علمی مطالب جالب علمی و روز دنیا را برای شما ارایه می دهیم

مرتبه
تاریخ : جمعه 19 خرداد 1391

یک فنجان آناناس، ۷۳ درصد منیزیم مورد نیاز بدن را تامین می کند.

* آناناس را بین غذا بخورید.

* آب آناناس مانع از تجمع بیش از حد آب در بدن می شود و در حفظ تعادل آب بدن کمک می کند.

* برای افرادی که از یبوست رنج می برند مفید است.

* آناناس سرشار از کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین c است و کمی کلسترول و چربی دارد.

* ویتامین c موجود در آن، مقدار زیادی آنتی اکسیدان قابل حل در آب دارد و به این ترتیب می تواند با رادیکال های آزاد که به سلول های طبیعی حمله می کنند مقابله کند.

* برومیلین (Bromelain) موجود در این میوه، تاثیر ضدالتهابی چشمگیری دارد و برای درمان بیماری هایی مانند سینوزیت حاد، گلودرد، نقرس و آرتروز موثر است. زخم های عادی و پس از عمل جراحی را نیز سریع تر بهبود می بخشد.

* آنزیم های موجود در این میوه، به طور موفقیت آمیزی برای درمان آرتریت روماتوئید و سرعت بخشیدن به مرمت بافت هایی که بر اثر زخم ( زخم ناشی از دیابت و عمل جراحی) به وجود آمده به کار می رود.

* آناناس مانع لخته شدن خون می شود و در از بین بردن رسوب روی دیواره های سرخرگ ها کمک می کند. * با ضعف حافظه و عوارض پس از آن مقابله می کند.

* در تشکیل استخوان های سالم موثر است.

* ویتامین c موجود در آن، خطر بیماری های لثه را کاهش می دهد و با باکتری های مهاجم و سموم دیگری که باعث بیماری لثه می شود، مبارزه می کند.

* در حفظ سلامتی چشم موثر است و مانع بیماری های چشمی مربوط به سن می شود.

* مولکول های مفید در ساقه های این میوه با برخی از انواع سرطان مقابله می کند.

* فیبر موجود در آن با کاهش وزن و حفظ وزن ارتباط دارد.

* ویتامین B1 موجود در این میوه برای سلامتی قلبی عروقی و عملکرد سیستم اعصاب مفید است.

* آب آناناس تازه در دفع کرم های روده ای، دیفتری، عفونت گلو و حالت تهوع صبحگاهی موثر است.




طبقه بندی: تغذیه، 
برچسب ها: آناناس، خواص آناناس، مصرف آناناس، جلوگیری از لخته شدن خون،
ارسال توسط پیمان کوره پز
آخرین مطالب

قالب وبلاگ