تبلیغات
گزیده اخبار علمی - مجله علمی - خواص سیر برای سلامت
گزیده اخبار علمی - مجله علمی
در راستای بالا بردن سطح علمی مطالب جالب علمی و روز دنیا را برای شما ارایه می دهیم

مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 8 آذر 1396
سیر از محصولاتی است که در سه دوره زمانی طب سنتی چینی، پزشکی سنتی اروپایی و آیورودا هند به عنوان یک شفا دهنده مورد استفاده قرار گرفته است و در این دوره ها از سیر برای درمان هزاران نوع بیماری مختلف استفاده شده . همچنین از خواص سیر در قدیمی ترین کتاب های پزشکی ایالات متحده مانند پاپیروس ابری (۱۵۵۲ میلادی) یاد شده و همچنین در کتاب De Materia Medica به استفاده از خواص سیر جهت مداوای بیماران تا سال ۱۶۰۰ اقرار شده است. این کتاب گیاهی از روم باستان است و در سراسر اروپا به عنوان یک مرجع مطالعه شده است.

بهترین روش مصرف سیر چگونه است ؟

شاید خوردن گوشت خام برای شما عجیب باشد! اما وقتی پای غذاهای گیاهی به میان می آید خام خواری ممکن می شود. پخت و پز باعث می شود که بیشتر ویتامین های اصلی مواد غذایی همراه با مواد مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی از بین بروند.  بنابراین شیوه تهیه غذا بسیار مهم است. ولی به یاد داشته باشید برای از بین بردن آفت کش ها، سم ها، کودهای شیمیایی، حلال های صنعتی یا مکمل های شیمیایی نیاز است ۱۰۵ تا ۱۲۰ درجه حرارت به غذا بدهید، به همین دلیل است که میوه ها و گیاهانی که بصورت ارگانیک و بدون کود های شیمیایی رشد می کنند فواید بیشتری برای سلامت بدن دارند.  خام خواری در اواخر دهه ۱۸۰۰ در بین مردم جا باز کرد. در زمانی که یک دکتر برجسته به نام مکسیملیان بیچر بنر، کشف کرد که با خوردن سیب های خام می توان زردی را درمان کرد. از آنجا بود اهمیت و ارتباط خام خواری و سلامت برای همگان آشکار شد.  خام خواری می تواند ۷۵ تا ۸۰ درصد از نیازهای روزانه شما را تامین کند. در کنار آن مصرف ماهی خام و پنیر تهیه شده از شیر پاستوریزه هم توسیه می شود اما برای کسانی که گیاه خوار هستند سیر می تواند یک ناجی باشد. خواص و فواید سیر خام بسیار فراوان است و فوق العاده خوشمزه و مغذی است.

خواص درمانی مصرف سیر

مزایا و فواید سیر خام بسیار است و این ماده یک غذای مغذی محسوب می شود که مصرف آن برای سلامت و رفاه حال شما مفید است. بخشی از مواد تشکیل دهنده سیر alliin و allicin می باشد که طعم و عطر متمایز سیر را ایجاد می کنتد. این مواد موجب خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی در سیر می شوند..  از آنجایی که این مواد نسبتا ناپایدار هستند، allicin در عرض یک روز تخریب می شود. گرما نیز allicin را از بین می برد. لذا بهترین زمان استفاده از سیر وقتی است که خام است و تازه خرد شده است.  اگر می خواهید که از سیر در یک غذای پخته استفاده کنید بهتر است تمام موادی که لازم است را اضافه کرده و در دقایق پایانی سیر را بیافزایید.  همچنین می توانید با استفاده از مکمل های سیر allicin خالص شده را به دست بیاورید. البته مصرف سیر خام بسیار آسان تر است و می توانید آن را به هر بهانه ای بخورید.

منیع: هفت گنج - فواید سیر - آشنایی با فواید بی شمار و مضرات سیر



طبقه بندی: تغذیه، 
برچسب ها: خواص سیر، سیر، بهترین روش مصرف سیر، فواید سیر خام، سیر خام، مصرف سیر خام،
ارسال توسط پیمان کوره پز
آخرین مطالب

قالب وبلاگ