تبلیغات
گزیده اخبار علمی - مجله علمی - خوردن 3 موز در روز از سکته پیشگیری می‎کند
گزیده اخبار علمی - مجله علمی
در راستای بالا بردن سطح علمی مطالب جالب علمی و روز دنیا را برای شما ارایه می دهیم

مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 17 آبان 1391
میوه موز به دلیل داشتن پتاسیم سبب کاهش فشارخون و در نتیجه جلوگیری از بروز سکته می‌شود.
به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، تحقیقات دانشمندان انگلیسی و ایتالیایی نشان داده است، خوردن سه موز در روز مانع بروز سکته می‌شود.

به گفته محققان، خوردن یک موز برای صبحانه، یکی برای ناهار و یکی برای عصرانه می‌تواند پتاسیم لازم بدن را تهیه کند و سبب کاهش انسداد خون در مغز تا 21 درصد شود.

یافته‌ها نشان می‌دهد مصرف مواد غذایی غنی از پتاسیم همچون؛ اسفناج، آجیل، شیر، ماهی و عدس از سکته پیشگیری می‌کنند.

بر اساس گزارش زی نیوز، هر موز معمولی حاوی 500 میلی گرم پتاسیم است که مصرف آن سبب کاهش فشارخون و کنترل تعادل مایعات در بدن می‌شود. میزان پتاسیم مورد نیاز بدن در یک جوان حدود 3600 میلی گرم در روز است.

البته باید توجه داشت که مصرف زیاد پتاسیم نیز سبب تپش قلب، کج خلقی، حالت تهوع و اسهال می‌شود.

بر اساس این تحقیق، مصرف بیشتر غذاهای حاوی پتاسیم و در کنار آن کاهش میزان نمک، سبب کاهش میلیونی میزان مرگ و میر جهانی در اثر سکته می‌شود.

در حال حاضر مصرف پتاسیم در بیشتر کشورهای جهان در زیر حد معمول قرار دارد.


طبقه بندی: تغذیه، 
برچسب ها: پیشگیری از سکته، جلوگیری از سکته، سکته قلبی، خوردن موز، خواص موز، فواید موز، میوه موز،
ارسال توسط پیمان کوره پز
آخرین مطالب

قالب وبلاگ